Tossen 

Maandag- en woensdagochtend toss (zomer en winter).

LET OP: Op maandag 3 april 2017 is er een stemming geweest onder de aanwezige tossers en besloten is dat de tijden van de wedstrijden ongewijzigd blijven. M.a.w. het gehele jaar door vangen de wedstrijden aan om 9:30 uur en 10:45 uur. Altijd minimaal 15 minuten van te voren aanwezig zijn en je melden bij de indeler(s).

Met ingang van 3 april 2017 is er geen zomer- of winterseizoen meer maar gelden de volgende regels het hele jaar door zowel voor de maandag- als de woensdagochtend toss.

  • de wedstrijden beginnen om 9:30 uur en om 10:45 uur en duren 1 uur.
  • deelnemers worden geacht minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. (dus uiterlijk om 9:15 uur en 10:30 uur)
  • gezien de opkomst van het aantal leden gedurende de zomermaanden maken we op dit moment nog geen groepenindeling met een tijdsvoorkeur. Mocht het voorkomen dat er meer spelers dan baanruimte is dan vragen we jullie begrip om dan 1 speelronde te wachten.
  • spelers die een 2e ronde willen spelen moeten dit na afloop van de 1e ronde zelf kenbaar maken bij de organisatie en kunnen alleen spelen mits er nog voldoende banen beschikbaar zijn.
  • indien iemand bepaalde wensen, opmerkingen en/of klachten heeft over de indeling dan dient men dit zelf bij de organisatie kenbaar te maken. We proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • mochten er twijfels zijn omtrent de bespeelbaarheid van de banen gedurende wintermaanden (sneeuw of dooi) kijk dan eerst op onze site voor informatie hierover.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en wederom veel tennisplezier gedurende de komende maanden.

Met sportieve groet,
Cees, Ad en John

 

Maandag- en Woensdagavond Toss

De eerste ronde wordt gespeeld van 19:15 uur t/m 20:00 uur. Wel minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn en je melden bij de tossindeler!

Het latere aanvangstijdstip maakt het gemakkelijker voor degene die tennisles volgen om in te stromen in het schema van het tossen.

TC Deurne hecht veel belang aan (goed functionerende) Toss -ochtenden- en avonden. Het is evenwel gewenst te voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat over regels die op het tossen op de formele toss avonden van toepassing zijn. Bij de Toss is iedere lid welkom. Van de zeer ervaren tot de nieuwe tennisrecreant, van jong tot oud. De Toss is een sociale gebeurtenis, beginnende en gevorderde leden spelen met en tegen elkaar.

Op zowel de maandag- als de woensdagavond zal een Toss indeler worden benaderd/ingepland om de indeling volgens deze regels toe te passen. Op dit moment hebben we ongeveer 8 indelers maar we kunnen altijd nieuwe indelers gebruiken en deze kunnen zich bij de coördinator, Willy Mirer, aanmelden door of een mail te sturen naar w.mirer@chello.nl of te bellen naar 06.43.89.68.81

Bijgaand vindt u het reglement.(klik hier)

Wij hopen dat het Tossen veel tennisplezier zal opleveren.

 

 

Website gerealiseerd door Derks Webdesign