Tossen 

Maandag- en woensdagochtend toss (zomer en winter).

Ochtend toss regels: 

  • de wedstrijden beginnen om 9:30 uur en om 10:45 uur en duren 1 uur.
  • deelnemers worden geacht minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. (dus uiterlijk om 9:15 uur en 10:30 uur)
  • gezien de opkomst van het aantal leden gedurende de zomermaanden maken we op dit moment nog geen groepenindeling met een tijdsvoorkeur. Mocht het voorkomen dat er meer spelers dan baanruimte is dan vragen we jullie begrip om dan 1 speelronde te wachten.
  • spelers die een 2e ronde willen spelen moeten dit na afloop van de 1e ronde zelf kenbaar maken bij de organisatie en kunnen alleen spelen mits er nog voldoende banen beschikbaar zijn.
  • indien iemand bepaalde wensen, opmerkingen en/of klachten heeft over de indeling dan dient men dit zelf bij de organisatie kenbaar te maken. We proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • mochten er twijfels zijn omtrent de bespeelbaarheid van de banen gedurende wintermaanden (sneeuw of dooi) kijk dan eerst op onze site voor informatie hierover.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en wederom veel tennisplezier gedurende de komende maanden.

Met sportieve groet,
Cees, Ad en John

 

Maandag-, Woensdag- en Vrijdagavond Toss

Maandagavond en woensdagavond: 

Er wordt gespeeld in 4 rondes:

Ronde 1: 18:30 - 19:15
Ronde 2: 19:15 - 20:00 
Ronde 3: 20:00 - 20:45 
Ronde 4: 20:45 - 21:30 

Voor ronde 2, 3 en 4 ben je minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn en geef je je KNLTB pasje af bij de toss indeler van de avond. 
Wil je meedoen met de 1e ronde? Dan meldt je je voor 17:00 uur digitaal aan via de app: https://chat.whatsapp.com/ITxSp2iuCsUFhUn3oL7eqA

Wil je op ronde 2 meedoen en ronde 3 niet? (Of ronde 3 en ronde 4 niet meer?) Dat geef je eenvoudig aan door je kaartje op het indeelbord om te draaien. Is je kaartje niet gedraaid dan wordt je voor de volgende ronde ingepland! 

Vrijdagavond:

Zolang er geen competitie is zal de vrijdagavond toss georganiseerd worden. Er wordt gespeeld in 2 rondes:

Ronde 1: 19:00 - 20:00 
Ronde 2: 20:00 - 21:00

Opgave gaat ENKEL via de app. Meld je digitaal aan via https://chat.whatsapp.com/ITxSp2iuCsUFhUn3oL7eqA

TC Deurne hecht veel belang aan (goed functionerende) Toss -ochtenden- en avonden. Het is evenwel gewenst te voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat over regels die op het tossen op de formele toss avonden van toepassing zijn. Bij de Toss is iedere lid welkom. Van de zeer ervaren tot de nieuwe tennisrecreant, van jong tot oud. De Toss is een sociale gebeurtenis, beginnende en gevorderde leden spelen met en tegen elkaar.

Op dit moment hebben we ongeveer 8 indelers maar we kunnen altijd nieuwe indelers gebruiken en deze kunnen zich bij de coördinator, Willy Mirer, aanmelden door of een mail te sturen naar w.mirer@chello.nl of te bellen naar 06.43.89.68.81

Bijgaand vindt u het reglement.(klik hier)

Wij hopen dat het Tossen veel tennisplezier zal opleveren.

 

 

Website gerealiseerd door Derks Webdesign