Bardiensten  

Bardienst reglement vernieuwd

Bardienst reglement 2019

Wie moet er bardienst draaien?
In principe moeten alle leden bardienst draaien. Hierop zijn een tweetal uitzonderingen:

  • Leden die hebben afgekocht.
  • Leden onder en boven een bepaalde leeftijdsgrens zijn eveneens vrijgesteld van bardienst.

Voor de minimum leeftijd wordt 18 jaar gehanteerd. Deze leeftijd dient op 01 januari (peildatum) bereikt te zijn. Ben je op 01 januari dus nog 17 jaar, dan wordt je pas in het jaar er na ingepland. De maximum leeftijd is 68 jaar. Ook hiervoor is de regel dat deze leeftijd op 01 januari bereikt dient te zijn. Ben je op 01 januari dus nog 67 jaar, dan wordt u nog gewoon een jaartje ingepland.

Mocht je van mening zijn dat er op jou bijzondere omstandigheden van toepassing zijn om geen bardienst te hoeven verrichten, dan kun je altijd contact opnemen met het bestuur. Per omstandigheid zal het bestuur dan een besluit nemen of je inderdaad vrijgesteld wordt voor verdere bardiensten.

De bardiensten kunt u inplannen  via de KNLTB clubapp. Deze kunt u gratis downloaden via de appstore.  of via de site http://mijn.knltb.club
Voor inloggegevens kunt u contact opnemen met penningmeester@tcdeurne.nl

Het nieuwe bardienstrooster gaat per 1 april van start.
Je kunt je bardiensten voor het hele (bardiensten)jaar inplannen vanaf 20 maart. 
In totaal moeten er 4  bardiensten gedraaid worden tussen 1 april 2019 en 31 maart 2020.
Je kunt zelf bepalen wanneer je je bardiensten draait.

Tevens wil ik leden die niet meer verplicht zijn om bardienst te draaien en dit toch willen doen, oproepen dit aan de barplanning door te geven. Vele handen maken licht werk en zo kunnen we proberen de bardiensten per persoon zo laag mogelijk te houden. Voor de extra bardiensten krijg je € 15,00 vergoeding per keer.

Heb je jezelf na 30 mei  niet ingeschreven, dan wordt je geregistreerd als lid dat bardiensten wenst af te kopen voor 2019 en zal er door de penningmeester € 50.00 geïncasseerd gaan worden.

Het blijft jouw verantwoordelijkheid om deze bardiensten te monitoren op het internet en zelf eventuele gewenste wijzigingen door te voeren. Eén dag voor aanvang van ingeplande dienst ontvang je een herinnering per mail.
Indien je een wijziging in je barplanning hebt, dan graag een mailtje sturen naar  barcommissie@tcdeurne.nl met de wijzigingen. Je kunt namelijk zelf geen wijziging meer aanbrengen. Excuses voor dit ongemak.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ondergetekende opnemen via barcommissie@tcdeurne.nl

ALGEMEEN:
Plan jouw bardienst op tijd, blijf baas in eigen agenda. Voorkomen is ook hier beter dan genezen!!!!

Raadpleeg het reglement, om onnodige vragen te voorkomen. Mocht je onverhoopt toch tegen 'uitdagingen' aan lopen, neem dan 'digitaal' contact op met barplanning@tcdeurne.nl . Omschrijf kort je vraag en/of opmerking zodat we samen snel de juiste oplossing kunnen genereren.
Veel plezier met je bardienst en vooral veel gebruikersgemak in het digitale tijdperk.

Bij de manual bardienstplanner moet de naam aangepast worden

U kunt uw ingeplande bardienst niet zelf meer wijzigen. Neem hiervoor contact op met barcommissie@tcdeurne.nl

Heeft u vragen en of opmerkingen neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 Met vriendelijke groet, mede namens de barcommissie, Susan Janssen
 

 

Automatische afkoopregeling

Automatische afkoopregeling bij NIET tijdig inschrijven.

Heb je jezelf niet ingeschreven voor de verplichtte bardienst, dan wordt je geregistreerd als lid dat de bardienst wenst af te kopen voor dat jaar en zal door penningmeester E 50,00 in juni geïncasseerd gaan worden.

Weet je nu al dat je de bardiensten wil afkopen, dan kun je dit kenbaar maken aan barplanning@tcdeurne.nl
en zal door penningmeester € 50,- in juni geïncasseerd gaan worden.

Indien je de verplichte bardiensten gedraaid hebt en je zou meer bardiensten willen draaien tegen vergoeding, dan kun je dit doorgeven aan barplanning@tcdeurne.nl
of je zelf inplannen.
1 week + 1 dag voor aanvang van de ingeplande dienst ontvang je een herinnering per mail. Wijzigingen zijn dan echter niet meer mogelijk.

 

Website gerealiseerd door Derks Webdesign