Lid worden? 

Leden Inschrijfformulier

Optioneel
Vul hier uw IBAN bankrekening in. Door het versturen van het formulier gaat u akkoord met de automatische incasso van het lidmaatschap
Pasfoto uploaden (indien voorhanden) Let op, de pasfoto moet voldoen aan de reguliere voorwaarden dus een aangezichtsfoto zonder andere achtergrond details. En verder geen zonnebril, muts/hoed etc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg.
Je kunt middels dit toegangspasje altijd toegang hebben tot de banen en je krijgt dit pasje eenmalig gratis. Bij verlies of diefstal kun je tegen betaling van € 10,= een nieuw pasje aanvragen.
Bardienst afkopen kan voor €50,- per jaar

Lid worden van TC Deurne?

Wij zouden je graag verwelkomen als lid van TC Deurne!
Je kunt bij ons recreatief spelen maar ook in competitie-verband. Verder worden er tal van aktiviteiten georganiseerd, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de jeugd. Zo zijn er de toss-ochtenden en avonden en allerlei (gezelligheids-)toernooien waar je je individueel of met een team voor in kunt schrijven.

Tevens kun je tennislessen, op ieders niveau, volgen bij een gediplomeerd trainer.

TC Deurne heeft Red Court banen zodat er praktisch het hele jaar door lekker buiten gespeeld kan worden.
Bovendien beschikken we over een schitterend paviljoen met zonneterras waar het gezellig vertoeven is na de wedstrijd.

Het complex is riant gelegen in de mooie “Kasteeltuin”, en toch niet ver van het centrum van Deurne. Onze club wordt draaiende gehouden door veel vrijwilligers die allemaal een handje meehelpen.
Voor verdere informatie, of als u zich aan wilt melden kunt u het contactformulier invullen of  contact opnemen met:

Annie van Osch (ledenadministratie)
Tel. 0493-314706
E-mail: ledenadministratie@tcdeurne.nl

Download hier het baanreglement of introductie voor nieuwe jeugdleden

Kosten lidmaatschap

Lidmaatschap
Volwassenen        :  €137,50 per jaar.
Junioren               :   € 77,50 per jaar.
Junioren tot 12 jaar:  € 37,50 per jaar.

Een lidmaatschap duurt van 1 januari t/m 31 december van dat zelfde jaar.
Indien u gedurende het kalenderjaar lid wordt, zal de contributie naar rato in rekening worden gebracht, met een minimum van €20,-.

Entreegeld éénmalig
Volwassenen: € 16,-
Junioren       : € 10,-

Afkopen bardienst: €50,- per jaar. Seniorleden moeten gemiddeld 4 x per jaar een bardienst draaien.

Rustend of steunend lid: € 22,50

Studenten van 18 t/m 25 jaar krijgen na overleg van kopie van studenten- of OV-kaart € 30,- teruggestort, uiteraard dient eerst de volledige contributie betaald te worden. Een kopie van de studenten- of OV-kaart dient jaarlijks te worden overlegd aan de penningmeester.

Betalingen uitsluitend per automatische machtiging. Let op: begin maart worden de jaarlijkse contributies van uw rekening ingehouden. Trainingen worden apart in rekening gebracht.

Wilt u zich afmelden als lid van TC Deurne, neem dan contact op met de ledenadministratie en meld uw opzegging voor 15 januari van het jaar dat u wilt stoppen met uw lidmaatschap, anders zal een nieuw jaar van lidmaatschap ingaan.

De KNLTB pasjes liggen meestal vanaf 15 maart in de pasjesbak links op de hoek van de bar. Een toegangspasje om de poort en de hal van de kantine te openen wordt indien gewenst 1 x gratis beschikbaar gesteld. Bij verlies kunt u een nieuwe pas aanvragen tegen een vergoeding van € 10,00.

Website gerealiseerd door Derks Webdesign