De afgelopen periode hebben het bestuur en de tossindelers samen nagedacht over hoe we het tossen weer vorm zouden kunnen geven. En dat is gelukt, vanaf woensdag 27 mei zijn onze toss indelers weer actief.

Wil je ook weer komen tossen? Lees dan deze aandachtspunten even aandachtig door:

  • Iedereen die wil deelnemen aan de toss meldt zich eenmalig aan door een email te sturen naar toernooi@tcdeurne.nl - geef daarbij op of je de ochtend en/of de avondtoss komt meedoen. Dit hoef je dus maar één keer te doen en betekent niet dat je elke keer moet komen tossen! 
  • Je parkeert je fiets bij de fietsenstalling van TC Deurne en dan ga je het tennispark op via de RECHTERKANT, je loopt dus NIET de trap op maar je loopt richting baan 3/4. 
  • Vanaf baan 3/4 loop je via de stoep naar het paviljoen en vanaf hier volg je de markeren die op anderhalve meter zijn gezet
  • De toss indeler is op dit moment al aanwezig en noteert van iedereen de namen en maakt zo een indeling. Wanneer de indeler er mee klaar is, volg je de markering en loop je langs het indeelbord de banen op

Let op: in de ochtend is er plek voor 28 "tossers" in de avond voor "20".  Vol = vol. Kom op tijd, zodat de toss indeler genoeg tijd heeft om iedereen netjes in te delen. 

  • Na het tossen veeg je de banen, wij proberen desinfecterende spray bij de vegers neer te zetten. 
  • Na het vegen loop je weer richting baan 3/4 en ga je weer in de rij staan (of ga je naar huis)

Dit was de korte samenvatting :) wil je nu alle regels precies lezen? Kijk dan in ons protocol onder "Tossen".  Hierin lees je ook dat als je de gebruikelijke klachten hebt (verkoudheid, hoesten etc) je natuurlijk niet kunt komen tossen. 

TIP: De desinfecterende handgel is weer volop verkrijgbaar, we stellen het op prijs als deelnemers tussen de partijen door hun handen desinfecteren.