Het vrij spelen van oefenpotjes is enorm populair. Wij denken dat het ook te maken kan met de Corona periode waar we inzitten, waar er simpelweg gewoon niet zo veel anders te doen is ook. En dan is tennissen natuurlijk een heerlijke en gezonde manier om iets leuks te doen. Daarnaast zien we dat er veel animo is, en dat we helaas soms niet plek voor iedereen hebben. Het bestuur van TC Deurne heeft daarom onderzocht middels een korte enquete of er behoefte was aan extra ruimte om deze oefenpotjes te spelen. 

In korte tijd is de enquete door veel mensen ingevuld, waarvoor dank! 

65% van de mensen die geeft aan gebruik te willen maken van een eerdere ronde die al om half 7 start.
73% van de mensen geeft aan op vrijdagavond een extra oefenpotjes-avond te willen hebben, 42% geeft de voorkeur aan zondagavond. 

Op basis van deze uitkomsten hebben we het volgende geregeld:
Per ingang van aanstaande maandag kennen we de volgende tijden waarop we vrij spelen/oefenpotjes spelen:
Maandag en Woensdag:
Ronde 1 om 18:30 uur
Ronde 2 om 19.15 uur
Ronde 3 om 20:00 uur
Ronde 4 om 20:45 uur  (komt wegens de avondklok te vervallen)

Vrijdagavond:
Ronde 1 om 19:15 uur 
Ronde 2 om 20:00 uur

Bij grote opkomst op vrijdagavond kunnen we uiteraard ook daar de aantal rondes uitbreiden. 

 

Loten of wie het eerst komt? 

De afgelopen periode is het een paar keer voor gekomen dat er niet voor iedereen plek was. Het indelen van de oefenpotjes gebeurd handmatig en is voor de indelers best een lastig klusje. We willen graag kijken of de extra tijdsloten er voor zorgen dat we iedereen mee kunnen laten spelen. Voorlopig blijven we daarom werken met "wie het eerst komt" principe. Echter, mocht na komende week blijken dat we alsnog mensen moeten teleurstellen dan zullen de indelers overleggen of het mogelijk is om eerlijk te loten en hoe we dat dan administreren. Iedereen zal begrijpen dat het ook behapbaar voor de indelers moet blijven. 

 

Opgeven

Het opgeven blijft ongewijzigd: op de dag zelf vanaf 12 uur.
Omdat we nu 4 rondes hebben op de maandag en woensdag duidelijk vermelden als je ronde 1 niet haalt (i.v.m werk/kinderen etc). Je mag een voorkeur op geven voor ronde 2 en ronde 3. maar als de animo zo groot blijft kunnen we je eventueel ook in ronde 4 indelen

Opgeven kan via de bestaande Whatsapp groep. Je kan lid worden hiervan door deze link op je telefoon te openen.