Na het succes van 2020 en 2021 waar we in Corona tijd toch wedstrijden konden tennissen, organiseren we ook dit jaar 2022 weer een ladder. Dit keer ter vervanging van de clubkampioenschappen. De ladder competitie loopt dit jaar van 1 mei tot 23 oktober 2022 . Per categorie speel je 5 wedstrijden in poulevorm. De poules zijn op sterkte ingedeeld waar je zelf bij je inschrijving aan kan geven op welke sterkte je mee wilt doen. Daarmee mag je je inschrijven op elk gewenst niveau, dus ook al ben je een 5 op je pas en je maatje is een 7 dan kun je zelf bepalen of je in de 5, 6 of 7 mee wilt doen. De organisatie houdt wel in de gaten dat er geen rare inschrijvingen zijn, maar we gaan ervan uit dat iedereen prima in kan schatten wat voor hem of haar een leuk niveau is om mee te tennissen!

Je schrijft je in de voor de ladder door een mail te sturen naar ladder@tcdeurne.nl - in deze mail geef je aan met wie je mee doet en op welk niveau je je wilt inschrijven. De volgende niveaus zijn beschikbaar:
Speelsterkte: 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 *
Categorieën Heren enkel, Dames enkel, Herendubbel, Damesdubbel en Mixdubbel * *

We zullen afsluiten met een finaledag op zondag 23 oktober (de najaarscompetitie is dan al afgelopen).

De inschrijving staat open tot zondagavond 24 april. In de loop van de week daarop wordt de loting en de wedstrijden bekend. Je spreekt onderling af wanneer je de wedstrijd speelt. Via de KNLTB Club App die je nodig hebt om een baan te reserveren, kun je onder de menu opties "Maatjes" de contactgegevens van iedereen die op de ladder staat vinden. Je zoekt de gegevens op van je tegenstanders. Jullie regelen zelf onderling wanneer je speelt. Je spreekt dus onderling af wanneer je de wedstrijd gaat spelen - dit doet de laddercommissie niet voor je! Je reserveert een baan voor het tijdstip dat jullie de ladderwedstrijd spelen. Na de wedstrijd geef je de uitslag door aan ladder@tcdeurne.nl of via de speciale app groep. Je speelt een normale wedstrijd, in maximaal 3 hele sets - alleen wanneer je in tijdsnood komt speel je een supertiebreak.

* Mocht er op een onderdeel te weinig inschrijvingen zijn dan wordt er zorgvuldig gekeken of er groepen samengevoegd kunnen worden.
** Er is geen maximum van 2 categorieën, je mag per persoon aan 3 onderdelen meedoen.

Meer details of de links voor de Whatsapp groepen? https://tcdeurne.nl/laddercompetitie

Bekijk hieronder de inschrijvingen tot nu toe: