Beste teamcaptains van de KNLTB voorjaarscompetitie,

Zoals jullie inmiddels hebben begrepen gaat de Voorjaarscompetitie 2021 voor senioren in het voorjaar niet door. De competitie wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.
Als jullie met hetzelfde team in dezelfde klasse mee willen doen zoals in het voorjaar is opgegeven, dan voor 5 juni een mailtje sturen naar:

competitie@tcdeurne.nl  met daarin de tekst: "wij willen graag in het najaar meedoen met het zelfde team op de zelfde dag zoals in het voorjaar is opgegeven".

Let op: bij geen reply voor 5 juni vervalt het recht van voorrang bij inschrijven.

De vrijdagavond zit nog steeds overvol met 11 teams. Daarom zal er nog minimaal 1 team moeten afvallen. In het voorjaar was het de bedoeling dat er om de week gespeeld zou worden en konden we daarom ook meer teams kwijt. In het najaar wordt er iedere week gespeeld en is er dus aanzienlijk minder ruimte. Hou er daarom rekening mee dat er op vrijdagavond wachttijden kunnen ontstaan.

Voor algemene KNLTB info over bv speeldata enz klik op onderstaande link.

KNLTB Competitie 2021 | Verenigingen (centrecourt.nl)

Ook andere nieuwe teams kunnen zich voor 5 juni nog inschrijven voor de KNLTB Competitie 2021, we gaan dan voor jullie kijken of er nog ruimte en plaats is om jullie in te passen.

Voor informatie mbt inschrijving en de mogelijkheden mogen jullie altijd contact opnemen met:

Martin Mierop
VCL TC Deurne
Tel: 06 28526249
competitie@tcdeurne.nl