Met de aangekondigde versoepelingen leek het in eens toch mogelijk om de KIA Open alsnog te organiseren.
We hebben dit idee de afgelopen paar dagen onderzocht, want het begon opeens enorm te kriebelen. Er moet veel gebeuren om een toernooi zoals de KIA goed te organiseren dus we wilden graag een weloverwogen besluit nemen. We hebben daarom onder andere geinventariseerd of er voldoende bardienst bezetting zou en of de vaste leden van de toernooicommissie tijd zouden hebben om planningen en wedstrijdiensten te draaien. Onze conclusie was dat het wel zou kunnen, maar dat het allemaal wel krap bemenst zou zijn. 

Daarnaast hebben we ook met een aantal leden gesproken, en bijna unaniem werd de twijfel over de korte inschrijftermijn uitgesproken. En als we het doen, doen we het natuurlijk niet voor een handjevol tennissers! 
Ook zien we dat de laddercompetitie is los gebarsten en dat iedereen druk is met het plannen van de wedstrijden en dat er in de week van de KIA ook al flink wat wedstrijden gepland stonden. 

Al met al hebben we daarom besloten om dit jaar de KIA Open niet alsnog te organiseren. Dat wil zeggen deze zomer: want ons najaarstoernooi zal eenmalig tot KIA toernooi omgedoopt worden.