De finale van de laddercompetitie ziet er als volgt uit. Op zondag 6 september maken we de stand van de ladder op dat moment op. Je speelt een wedstrijd tegen diegene die op de ladder direct boven of onder je staat.
Spelers op koppels die niet aanwezig kunnen zijn op deze ladderfinale dag behouden gewoon hun ladderpunten maar zijn uitgesloten van het spelen van een wedstrijd. Het is dus simpel: ben je niet aanwezig, dan wordt je niet ingedeeld.
Op de dag zelf bepaald de organisatie op basis van wie er aanwezig zijn hoe de ladderwedstrijden eruit zien.

Het kan zijn dat je op basis van deze loting even moet wachten. Het kan ook zijn dat we oneven aantal spelers/koppels hebben, in dat geval loot de organisatie een speler/koppel die een extra wedstrijd speelt.

De wedstrijden worden gespeeld met een supertiebreak 3e set en voor ballen wordt door de organisatie gezorgd. 

Uiteraard hopen we dat iedereen aanwezig kan zijn! Per categorie speel je 1 wedstrijd, en ook hierbij geldt dat je bij winst 20 punten erbij krijgt en bij verlies het aantal gewonnen games. Het zou dus kunnen zijn
dat wanneer je niet op de finaledag aanwezig kunt zijn je toch de meeste punten hebt gehaald, in dat geval bewaren we uiteraard je prijs!

Aan het eind van elke speelronde vind de prijsuitreiking plaats, op deze manier voorkomen we dat er tegelijkertijd teveel mensen in de kantine en op het terras aanwezig zijn.  Gedurende de gehele dag is de kantine geopend
en worden er hapjes geserveerd.  Uiteraard gelden de diverse corona maatregelen zoals deze in de kantine en op het terras zijn aangeven.

Het programma voor de finale zondag is als volgt:

10.00 – 11:30 Dames Enkel 
11:00 – 13:00 Heren Enkel 
13:00 – 15:00 Heren Dubbel 
15:00 – 18:00 Gemengd Dubbel
18:00 – 20:00 Dames dubbel

We zijn voor de bardienst nog op zoek naar mensen die hierbij kunnen helpen!