Laddercompetitie 

Ook in 2021 is er weer ladder competitie!

Wat is een laddercompetitie?

We organiseren ook dit jaar weer de laddercompetitie omdat toernooien en competities helaas niet doorgaan en we iedereen graag zo veel mogelijk op de tennisbaan willen zien én natuurlijk om wedstrijdritme op te bouwen. Zo is iedereen weer op tijd fit  en in topvorm voor als het straks weer mag! 

De laddercompetitie is een interne competitie vorm waarbij spelers tegen andere spelers op de ladder tennissen.  Win je een wedstrijd, dan kun je stijgen op de ladder, verlies je dan kun je mogelijk dalen op de ladder.  Als je dus het meeste gewonnen hebt dan sta je aan het einde van de competitie op de bovenste trede van de ladder en ben je de TC Deurne ladder kampioen!

 

Hoe werkt het?

Je krijgt als je meedoet wedstrijden toegewezen, dit zijn zoveel mogelijk wedstrijden van spelers van gelijk niveau.  Elke wedstrijd wordt in maximaal 3 sets beslist, de spelers spelen als de baanreservering dit toe laat als tijd een derde set, kan dit in verband met de tijd niet  dan wordt er een supertiebreak gespeeld. Spelers die meedoen aan de laddercompetitie kunnen straks een baan voor 2 uur reserveren zodat je een hele wedstrijd kunt spelen. 

De winnaar van de wedstrijd krijgt 20 punten, de verliezer krijgt evenveel punten als behaalde games. Wanneer een 3e set in supertiebreak beslist wordt omdat het echt niet in 3 sets beslist kan worden, dan wordt de stand omgerekend naar een gamestand. Bv. 2-10 wordt 1-6 en 6-10 wordt 3-6. 

De inschrijving is gesloten, de wedstrijden zijn bekend! 

De ladders en de wedstrijden vind je rechtsboven hier op deze site. Je ziet hier eenvoudig tegen wie je een wedstrijd moet spelen.  Via de KNLTB Club App die je nodig hebt om een baan te reserveren,  kun je onder de menu opties "Maatjes" de contactgegevens van iedereen die op de ladder staat vinden. Je zoekt de gegevens op van je tegenstanders. Jullie regelen zelf onderling wanneer je speelt. Je spreekt dus onderling af wanneer je de wedstrijd gaat spelen - dit doet de laddercommissie niet voor je! Je reserveert een baan voor het tijdstip dat jullie de ladderwedstrijd spelen. Na de wedstrijd geef je de uitslag door aan ladder@tcdeurne.nl of via de speciale app groep. Zodra er een wedstrijd gespeeld is wordt de tussenstand op de site aangepast! 

De eerste 3 of 4 wedstrijden speel je voor eind juli.  Dit komt neer op omgerekend ongeveer 1 wedstrijd in 2 weken per ladder. Maar je plant ze zelf in, dus je bent vrij of je er nu 1 per week of 3 per week speelt.  Eind  juli krijg je de volgende set wedstrijden toebedeeld. Zo werken we naar een einde van de ladder toe begin september. Ook dit keer willen we weer mooi finaleweekend houden om af te sluiten. 

 

 

Overzicht van alle inschrijvingen en de stand van de ladders

Voor de actuele stand klik je op de link hierboven. Om te zien welke wedstrijden je moet spelen kies je het onderdeel hier beneden en klik je op de link. Tip: gebruik de zoekfunctie van jouw internetbrowser om op jouw naam te zoeken. Al jouw wedstrijden lichten dan op, dit kan ook op een telefoon.

Om lid te worden van de Whatsapp groep van de ladder, klik je op de tweede link (je moet deze pagina dan wel openen op je telefoon). 

 

Ladder

Whatsappgroep adres

Heren enkel

Whatsapp Groep

Dames Enkel ladder

Whatsapp Groep

Heren Dubbel ladder

Whatsapp Groep

Dames Dubbel ladder 

Whatsapp Groep

Gemengd Dubbel ladder

Whatsapp Groep

 

Zoekfunctie gebruiken? iPhone of Ipad  Chrome/Android en op een "gewone computer" gebruik je de knoppen "control + F" en dan type je je voornaam in. 

 

Website gerealiseerd door Derks Webdesign