Beste leden,

Het kabinet heeft dinsdagavond 23 februari een aantal versoepelingen aangekondigd, wat ook gevolgen heeft voor tennis.

 • Sporten in groepsverband voor alle leden t/m 26 jaar is vanaf woensdag 3 maart toegestaan.
  Voor onze club betekent dit, dat vanaf 3 maart alle leden t/m 26 jaar met 4 personen op een baan mogen tennissen en groepsgewijs mogen spelen bij de training.
  Hierbij geldt de afstandsregel van 1,5 meter tijdens het spel niet. Daarom is het ook mogelijk voor leden t/m 26 jaar om vriendschappelijk een wedstrijdje te spelen met 4 personen.
 • Vanaf 27 jaar mag nog steeds met maximaal 2 personen op een baan getennist worden en moet 1,5 meter afstand gehouden worden bij bijv. het wisselen van baan.
 • De overige regels blijven van kracht.
  Dat betekent helaas dat ons paviljoen nog steeds gesloten moet blijven, je jouw handen wast voor en na het tennis en je thuis blijft indien je klachten hebt.
  WC-bezoek blijft mogelijk in noodgevallen.
  Het als toeschouwer kijken of gebruik maken van het terras is niet toegestaan.

Omdat de avondklok voorlopig blijft bestaan, kijkt onze trainer Joël van Lieshout of de groepen, die daardoor niet kunnen spelen, tijdelijk op alternatieve momenten kunnen gaan spelen.

Wat er met de competitie gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Dat is afhankelijk van de nog komende besluiten van de regering en de KNLTB.
Als we meer weten, zullen de captains van de teams daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte worden gesteld.

Gezondheid en veiligheid staan voorop voor onze leden, trainers en vrijwilligers. Op maandag 8 maart maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 15 maart.

Namens het bestuur van TC Deurne,
Ielse Lohuis