De Worldtour oranje is terug bij TC Deurne! Na een paar jaar van afwezigheid omdat we niet genoeg jeugd hadden in deze leeftijdscategorie doen we dit jaar weer mee. Met dank aan de jeugdcommissie die dit super goed georganiseerd heeft!

De Worldtour oranje is de jeugdcompetitie voor beginnende tennisser, van 7 tot circa 11/12 jaar. Op driekwart veld worden er wedstrijdjes tot 4 games gespeeld met verenigingen uit de buurt. Vandaag waren Mierlo, Carolus en Op Dreef bij ons te gast. Een team bestaat uit 6 kinderen en er wordt afwisselend gedubbeld en gesingled.

Het was heerlijk weer, dus ook voor de toeschouwers was het goed toeven in het voorjaarszonnetje.

De meeste kinderen die meededen waren sowieso goed in vorm, want vorige week is er al flink getennist tijdens de clubkampioenschappen.
In de collage hierboven zijn foto's van beide gebeurtenissen te zien.

 

Een paar reacties van de kinderen die meededen:

Floris: Ik vond de competitie heel leuk. En ook dat ik een keer tegen andere mensen mocht tennissen. Ik wil heel graag volgende week weer tennissen. Groetjes van Floris. 

Lenke: De dubbelwedstrijd met Bente vond ik spannend. De oranje competitie was heel leuk en heel anders dan de groene competitie (wij speelden op kleinere velden en er waren kortere wedstrijden). Groetjes van Lenke!